9 de maig del 2014

Com passar les nits en família

Una de les coses que fa diferent aquest viatge és que pasasarem algunes nits amb famílies vietnamites. 

L'agència contractada controla que les cases estiguin netes,  i que compleixin les condicions de salut. Estan equipades amb mosquiteres , matalassos , mantes , aigua calenta .., wc .


Vostè serà rebut en una amable hospitalitat i acollidora per les famílies. A la nit, té l'oportunitat de sopar amb tota la família a gaudir de les especialitats de la regió . Els caps de la casa el convideran a beure licors del país i a parlar... aquesta és una oportunitat per descobrir la vida quotidiana dels locals.

La majoria dels refugis són les famílies nuclears (amb dos o de vegades tres generacions generacions ) . Són agricultors o ramaders de la regió . 


Si és possible , us demanem que porteu alguns regals de Catalunya que apreciaran els vostres amfitrions : el vi , la xocolata , els estris escolars per als nens , crema , sabons per a les dones o per als homes bolígrafs ...


Cada regió , cada minoria ètnica a Vietnam tenen diferents tradicions , així que a l'arribada el vostre guia vietnamita explicarà com actuar, per evitar malentesos.